Acte de cloenda primera fase a Barcelona

L’alumnat participant del projecte Ni uniformes ni etiquetes: per una escola i un món intercultural i amb equitat de gènere dels centres educatius: Escola Fluvià, Institut Montjuïc i Institut Maria Espinalt, han compartit les seves experiències en l’acte de cloenda de la primera fase del projecte dut a terme al Centre Cívic Can Felipa de Barcelona el passat dijous 18 de maig de 2017.

benvinguda

BENVINGUDA DE L’ACTE

En aquesta reunió tan especial, s’ha tractat en format artístic la manera d’assumir o de despendre’ns de les etiquetes o estereotips que a cadascú i cadascuna ens adjudica la societat. Tot amb una mirada inclusiva que no limiti a les persones per les seves característiques personals i que fomenti la igualtat d’oportunitats.

Podeu veure les fotografies de l’espectacle artístic dut a terme per Dandara:

etiquetesespectacle

També, durant l’acte de cloenda s’han posat en comú amb la resta d’alumnat, diferents formes de conscienciar la comunitat educativa: cartells, vídeos, expesicions fotogràfiques, representació d’escenes teatrals… tot sumant a favor de la diversitat i el respecte. Aquestes propostes de sensibilització les han elaborat els nois i noies tot just després de realitzar tasques d’investigació al centre educatiu sobre pràctiques interculturals i d’equitat de gènere en la primera fase del projecte.

 

granat

PROPOSTA DE 6è GRANAT DE L’ESCOLA FLUVIÀ

montjuic
Per reconèixer la bona feina que ha realitzat cada classe, es va fer entrega d’un obsequi personalitzat a cada grup. Podeu veure la foto amb les participants de l’Institut Montjuïc, grup A.
I, per finalitzar l’esdeveniment, es va realitzar una fotografia amb totes les participants.
cloenda

 

Pròximament, publicarem en aquest bloc el vídeo de l’acte complet.

Moltes gràcies!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *